Om Lucylibrary.com

Lucylibrary.com startet som et enkeltpersonforetak i 2004, men er i dag utvidet og teller i alt 7 ansatte på hel- og deltid. Vårt fagområde er regnskap og økonomisk rådgivning for kunder av forskjellig art, både privatpersoner, organisasjoner, idrettslag og bedrifter.

Regnskapsdelen utføres primært av to meget erfarne medarbeidere, mens økonomisk rådgivning er noe vi alle er kompetente innen på forskjellige områder. Som regel dreier rådgivningen seg om skatt, årsoppgjør, reduksjon av utgifter, refinansiering av lån, søknad og anskaffelse av boliglån, billån, båtlån, forbrukslån og rammelån, samt sparing i bank og fond.

Om du skulle ha behov som faller utenfor vår kjernevirksomhet, kan det hende vi likevel kan hjelpe gjennom vårt nettverk av samarbeidspartnere på forskjellige områder.

Vi bruker også våre egne nettsider til å gi generelle tips og råd innenfor temaer som opptar de fleste forbrukere. Dette har vi kommet i gang med relativt nylig, men vi regner med omfanget vil øke jevnt og trutt.