Voluntas forbrukslån

Voluntas jobber med formidling av forbrukslån, og har gjort dette siden begynnelsen av 2000-tallet. De er ikke blant de største aktørene på markedet, men har gjennom de siste 15 årene opparbeidet seg god erfaring med å tilby forbrukslån og dermed har de også fått en fornøyd kundegruppe. Som låneformidler jobber Voluntas med å tilby sine kunder de best mulige betingelser på et lån. Når du søker om et forbrukslån hos Voluntas, så kan du være sikker på at du mottar tilbud med rimelige betingelser. Voluntas jobber sammen med ulike banker og finansieringsselskaper, blant andre Komplett Bank, DNB, yA Bank, Ekspres Bank og Svea Finans for å nevne noen. Ved at de sender søknaden din videre til disse bankene som de jobber sammen med, kan du få opp til ti ulike tilbud om lån. Disse kan du sammenligne for å finne det lånet som har de beste betingelsene for deg. Selve prosessen med å få tilsendt de første tilbudene går ganske kjapt. Blir søknaden godkjent, vil du innen fire timer motta det første tilbudet, og resten av de bankene som mener de kan tilby deg lån vil gjøre dette innen en dag.

Det er du som bestemmer hva forbrukslånet skal brukes til

personalloans

Mange går og drømmer om alle de ting man kan gjøre om kontoen er full av penger. Det er dessverre langt fra alle som har en konto med massevis av penger og for oss «vanlige» folk, så er det gjerne slik at vi ofte må ordne med en eller annen form for finansiering dersom større drømmer skal oppfylles. Noen drømmer har selvsagt en større verdi enn andre og her tenker vi spesielt på drømmer om forbedringer i boligen din. Alle kan drømme om en lang ferie på en eksotisk øy i Stillehavet, men skal du ta opp et forbrukslån for å realisere den drømmen? Det er ditt valg, men det finnes kanskje andre og mer fornuftige bruksområder. Oppussing er veldig populært her til lands og det er også her at folk flest bruker mye penger, ofte med hjelp fra et forbrukslån. Oppussing kan være mange ting, alt fra nytt bad og kjøkken til nye møbler i stuen eller kanskje det er hytta som trenger til mer moderne fasiliteter. Dette er investeringer som koster penger og som det ikke minst er vanskelig å spare opptil. Derfor velger mange å søke om et forbrukslån.

Lånebeløp og nedbetaling

Hos Voluntas kan du søke om lån i størrelsesorden fra kr 5000 til kr 500 000, slik at selv større prosjekter kan finansieres med hjelp fra et forbrukslån. Det er viktig å få med seg at de fleste banker og finansieringsselskaper krever at dere er to som søker sammen om dere skal låne mer enn kr 250 000. Lån gjennom Voluntas kan betales tilbake over 15 år, men du kan selvfølgelig velge å betale lånet tilbake raskere.

Hva koster et forbrukslån fra Voluntas?

Hvor mye lånet kommer til å koste, avhenger av hvor mye du må betale i rente og hvor lang tid du ønsker å bruke på nedbetalingen. Den laveste nominelle renten hos Voluntas er på 7,9%, men de fleste betaler rundt 15% i rente på et lån. Presis hvor mye du ender opp med å betale avgjøres etter at banken har vurdert økonomien din. I tillegg til renten må du betale et månedlig termingebyr og et etableringsgebyr ved opprettelse av lånet.

Ønsker du å søke om et forbrukslån hos Voluntas, så kan du gjøre dette på nettsiden deres. Her fyller du ut søknadsskjemaet og sender dette inn elektronisk. Voluntas sender da din søknad videre til sine partnere og disse vil så vurdere om de kan tilby deg lån. Du vil motta tilbud om lån fra de bankene som mener de kan innvie søknaden din, og du kan så sammenligne tilbudene og akseptere det beste av dem. Godkjenn lånedokumentene med din BankID og send inn dokumentasjon på inntekten din, og så kan lånet utbetales til kontoen din.